Sluit menu

Alles uit de tuin halen wat erin zit!

Alles uit de tuin halen wat erin zit! Dit is een klus die, mits u werkelijk uw droomtuin wilt realiseren, afhankelijk is van de nodige expertise. Uw tuin verbergt mogelijkheden en kansen waarvan u zich misschien niet goed bewust bent. Dit is geen kritiek, want het verwezenlijken van een tuin die in alle aspecten voldoet aan de meest verschillende kwaliteiten, is afhankelijk van een professioneel oog. Een samenkomst van verscheidene elementen, zoals de bloemen en planten, bouwwerken en bijvoorbeeld de belichting dient niet alleen afzonderlijk met de nodige aandacht benaderd te worden, maar moet ook samenkomen tot een logisch en omvattend geheel.

Om een tuin te realiseren die aan al uw wensen en dromen voldoet en zelfs meer, heeft u de beschikking nodig over een vakkundige tuinontwerper. En waar veel mensen denken dat een professionele tuinarchitect buiten hun bereik ligt, is dat dankzij de dienstverlening van Tuinontwerpdeal alles behalve waar.

Afbeelding 070

Uw dromen, onze taak

Tuinontwerpdeal geeft antwoord op de vraag: hoe kan ik mijn ideale tuin verkrijgen? De ervaring heeft ons geleerd dat veel mensen tegen onduidelijkheden aanlopen in hun zoektocht naar een tuinontwerper. Vragen die gaan over de kosten van de tuin, welke tuinarchitect hun wensen kan realiseren en hoe lang het project gaat duren zijn bij ons snel en duidelijk beantwoord.

Ons streven is om u de beschikking te geven over een tuinontwerper op een laagdrempelige wijze. Wij bieden de realisatie van uw droomtuin door middel van een professioneel ontwerp, waarbij uw wensen, ideeën en eisen centraal staan.

Hiervoor heeft u bij ons alle mogelijkheid. U kunt via onze website een afspraak maken om onze tuinontwerper samen met u bij u thuis een ontwerp te laten maken waar u het voordeel uit haalt. Het begint met een schets en eindigt met een kant-en-klaar ontwerp waar u gelijk mee aan de slag kunt. Doordat het ontwerp bij u thuis gebeurt en u erbij bent kunt u van begin tot einde meemaken hoe het design vorm wordt gegeven. Uw input is altijd welkom.

Maak een afspraak

Bij Tuinontwerpdeal heeft u de kans om op professionele wijze een ontwerp voor uw tuin te laten maken dat al uw wensen, ook die u nu nog niet heeft gezien, kan waarmaken. Dit gebeurt onder duidelijke afspraken; zo heeft u zelf inspraak over hoeveel tijd de tuinontwerper aan uw ontwerp mag besteden. Ook geven wij u de mogelijkheid voor een online tuinontwerp. Door ons digitaal enkele gegevens toe te sturen kunt u binnen afzienbare tijd een door onze tuinarchitect vakkundig ontwikkeld ontwerp ver­wachten.

Tuinontwerpdeal is dus uw partner voor het design van uw tuin. De ontwerpen geven u de kans om gelijk aan de slag te gaan. Echter, als u om welke reden dan ook de uitvoering van het ontwerp liever uitbesteedt kunt u ook gebruik maken van onze dienstverlening. Voor u kunnen wij drie plaatselijke hoveniers benaderen. Deze geven u dan ieder een offerte, gebaseerd op het ontwerp dat we samen met u hebben ontwikkeld. Zo kunt u eenvoudig de juiste keuze maken.

Met ruim 20 jaar ervaring is Tuinontwerpdeal uw partner in de ontwikkeling van de tuin van uw dromen.