Sluit menu

Tuinarchitect

Om werkelijk alles uit de tuin te halen wat erin zit vereist een vakkundig oog. Ook uw tuin verbergt mogelijkheden en kansen op allerlei aspecten die u mogelijkerwijze niet zou onderkennen. Toch is uw tuin de plek waar u naartoe gaat om in privacy en onder uw eigen voorwaarden te ontspannen en prettig te verblijven. Zonde dan dat u de kans voorbij zou laten gaan om ook in deze het optimale eruit te halen.
Gelukkig hebt u bij Tuinontwerpdeal de beschikking over een dienstverlening die u, onder voor u gunstige voorwaarden, de kans geeft om in alle aspecten uw droomtuin te realiseren. Wij geven u de beschikking over een tuinarchitect die samen met u al uw wensen, ideeën en eisen betreffende uw tuin werkelijkheid weet te maken. Hierin kunt u aanspraak doen op onze ruime ervaring van meer dan 20 jaar, en op afspraken die duidelijk zijn en op uw budget af te stemmen zijn.

spreekuur2kopie

spreekuur

Wij maken uw wensen mogelijk

Een tuinontwerp creëren is afhankelijk van de nodige kennis, ervaring en een creatieve geest. Alle verschillende aspecten die uw tuin opmaken, of het nu gaat om de planten, bouwwerken of bijvoorbeeld de verlichting, moeten op individueel niveau voldoende aandacht krijgen. De bedoeling is dat al deze verschillende elementen samenkomen tot een geheel dat uw droomtuin vertegenwoordigt. Het zal u dan duidelijk zijn dat een investering in de juiste tuinarchitect u zeer veel voordelen geeft.
Bij Tuinontwerpdeal heeft u niet alleen de beschikking over een ervaren en creatieve tuinarchitect die uw wensen om weet te zetten naar de realiteit, maar die dit ook doet onder duidelijke afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U bepaalt hoeveel tijd de tuinarchitect aan de schets van het ontwerp mag besteden en zodoende kunt u het proces afstemmen op uw budget. Dankzij Tuinontwerpdeal heeft vrijwel iedereen de beschikking over een professionele tuinontwerper.

De vele mogelijkheden

Bij ons heeft u meerdere opties in de dienstverlening van onze tuinarchitect. U kunt via onze website een afspraak maken. Wanneer onze tuinarchitect bij u langskomt wordt er begonnen met een schets en zal de afspraak eindigen met een kant-en-klaar ontwerp. U zult de ontwikkeling van uw ontwerp van dichtbij meemaken en heeft in deze alle vrijheid en kans om uw eigen input te geven. Tenslotte zijn uw wensen omtrent uw tuin onze primaire motivatie.
Een andere mogelijkheid die wij u bieden in het maken van een tuinontwerp is een geheel digitaal proces. In deze heeft u drie opties: eenvoudig, getailleerd en 3D. U geeft ons digitaal enkele data door, zoals enkele foto’s en een plattegrond. Aan de hand van deze gegevens zal onze tuinontwerper u binnen afzienbare tijd uw tuinontwerp toesturen.
Ongeacht uw keuze kunt u gelijk aan de slag met het ontwerp. Is het echter zo dat u om welke reden dan ook de daadwerkelijke uitvoering van het ontwerp liever uitbesteedt, ook dan hebben wij de dienstverlening voor u. Wij spreken voor u drie plaatselijke hoveniers aan, die u gebaseerd op het ontwerp een vrijblijvende offerte zullen geven. Zo hebt u een duidelijk overzicht van de voor u meest ideale mogelijkheid in de aanleg van uw ideale tuin.
Maak het mogelijk, samen met Tuinontwerpdeal.