Sluit menu

Tuinarchitect kosten

De realisatie van de ideale tuin is afhankelijk van veel meer onderdelen dan de meeste mensen denken. De meeste tuinen, zo niet alle, bieden een groot aantal kansen en mogelijkheden waarvan veel mensen zich niet bewust zijn. Als men weet in te spelen op de verschillende aspecten van een tuin en deze zowel afzonderlijk als gezamenlijk tot een mooi resultaat weet te brengen, heeft men de mogelijkheid een ware droomtuin te realiseren.

Dit vereist echter een professionele aanpak die in de te behalen kwaliteit de nodige kennis, ervaring en creativiteit nodig hebben.

Gelukkig kunt u als u op zoek bent naar het ontwerp voor uw tuin, waarbij vakkundigheid, maatwerk en uw wensen voorop staan, terecht bij Tuinontwerpdeal. Niet alleen geven wij u de kans om voor uw tuin hét ontwerp te laten ontwikkelen; dit gebeurt ook onder zeer gunstige en duidelijke afspraken. Zo hebt u bij ons veel vrijheid om zelf invulling te geven aan de kosten van een tuinarchitect.

 

Uw droomtuin is samen met ons te realiseren

Met meer dan 20 jaar aan ervaring weten wij hoe we uw tuinontwerp moeten aanpakken. We hebben in deze tijd ook geleerd waar de meeste mensen tegenaan lopen in hun zoektocht naar een tuinontwerper. Wij streven er dan ook naar om al deze moeilijkheden voor u te verhelpen en u de kans te geven om de dienstverlening van een tuinontwerper zo laagdrempelig mogelijk te kunnen benaderen. De kosten voor een tuinarchitect worden voor een groot deel bepaald door de eerste schets die vooraf gaat aan het daadwerkelijke design. Om de dienstverlening van een tuinarchitect en bijbehorende kosten voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar en draagbaar te maken, kunt u bij ons zelf aangeven hoe lang de architect hiermee bezig mag zijn.

Op deze wijze heeft u veel invloed op de kosten van een tuinarchitect en houdt u de mogelijkheid voor een professioneel ontwikkeld tuinontwerp. Vrijwel iedereen heeft op deze wijze de kans om met behulp van ons ontwerp de ideale tuin te realiseren.

 

IMG_1537-2

Ontdek de mogelijkheden

Wij bieden u meerdere opties als het aankomt op het maken van uw tuinontwerp. U kunt door een afspraak te maken een tuinontwerper bij u thuis langs laten komen. Voor uw ogen zal dan, beginnend met een schets, het kant-en-klare tuinontwerp verschijnen. De architect zal samen met u de verschillende mogelijkheden bespreken en deze verwerken tot een design dat aan al uw wensen zal voldoen, en meer.

Er wordt natuurlijk rekening gehouden met de kosten die de uitvoering van het ontwerp met zich meedraagt. De tuinarchitect geeft u daarnaast alle ruimte voor uw eigen input. Het resultaat is een werkelijk uniek en professioneel ontwikkeld design voor uw tuin, waarbij alle onderdelen meegenomen worden.

Deze dienstverlening kan u ook digitaal worden aangeboden. U stuurt ons enkele gegevens op, zoals de plattegrond en enkele foto’s, waarbij u een keuze maakt tussen drie mogelijkheden in deze: eenvoudig, gedetailleerd of 3D.

Wilt u de uitvoering van het ontwerp uitbesteden? Ook hierin kunnen we u ondersteunen. Wij spreken drie plaatselijke hoveniers voor u aan, die u ieder een vrijblijvende offerte zullen sturen, gebaseerd op het door u en ons ontwikkelde ontwerp.

Maak van uw droomtuin een realiteit, samen met Tuinontwerpdeal.