Sluit menu

Tuin ontwerp laten maken Hilversum

Wilt u een tuin ontwerp laten maken in de omgeving van Hilversum, zonder al te veel geld uit te geven? Wij kunnen helpen. Het inschakelen van een tuinarchitect kan toegankelijk en betaalbaar zijn, al denken de meeste mensen van niet. Het laten maken van zo´n ontwerp van uw tuin maken we tastbaar, betaalbaar én leuk! We begrijpen dat een ontwerp van uw tuin de aandacht nodig heeft, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw tuin. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat u blij bent met het resultaat van het ontwerp dat u van ons ontvangt.

Onze werkwijze

Hoe wij te werk gaan

tuin-ontwerp-laten-maken-omgeving-hilversum

U kunt kiezen uit twee verschillende manieren om een tuin te laten ontwerpen door een erkend en ervaren tuinarchitect bij tuinontwerpdeal. Het is een creatief proces, waarbij wij rekening houden met uw wensen, ideeën en eisen. We gaan graag met u aan de slag. We hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwerp en realiseren van tuinen. 

Online tuinontwerp

Werkwijze en kosten

Optie online tuinontwerp

Hierbij levert u de plattegronden, een aantal foto’s en uw wensen, eisen en ideeën online bij ons aan. We hebben hierbij drie verschillende uitvoeringen waaruit u kunt kiezen.

Nadat u de schets heeft ontvangen van het ontwerp wat wij voor u hebben gemaakt van de tuin, kunt u zelf bepalen of u iemand wilt inhuren voor uw tuinaanleg of dat u dit zelf doet.

Kosten online tuinontwerp

De prijzen tot 150m2.

  • Kosten gedetailleerd tuinontwerp: vanaf €450 bij een tuin <150m2. Voor prijzen bij andere afmeting, ga naar gedetailleerd tuinontwerp.
  • Kosten 3D tuinontwerp: Op aanvraag.

 

 

Schetsspreekuur

Werkwijze en kosten

Schetsspreekuur tuinontwerp

Als u hier voor kiest, dan heeft u een persoonlijke afspraak met de tuinarchitect om samen de richtlijnen van uw tuinschets te bepalen. De ontwerper start direct met uw schets en na afloop levert de tuinarchitect een kant-en-klaar ontwerp aan. Na het ontvangen van deze schets kunt u zelf bepalen of u de tuin zelf aanlegt of dat u iemand inhuurt om dit voor u te doen. Neem contact met ons op als u het schetsspreekuur wenst voor uw tuinontwerp.

Kosten schetsspreekuur tuinontwerp

De prijs hangt af van de afspraken die u maakt met de tuinarchitect. U bespreekt samen hoeveel tijd de architect aan de schets mag besteden. Aan de hand daarvan, inclusief de grootte van uw tuin berekenen we de prijs.