Sluit menu

Tuinontwerpdeal zoekt partners… meld je aan en wie weet hebben wij binnenkort een deal!

Wie is tuinontwerpdeal?

Tuinontwerpdeal is het grootste online tuinontwerp platform van Nederland, waarbij alles draait om klanttevredenheid.  Door een doordacht en beproefd concept biedt tuinontwerpdeal op ieder tuinvraag een passend antwoord!

Partner worden bij Tuinontwerpdeal?

Als partner bij Tuinontwerpdeal wil je bij elke aanvraag, een droom verwezenlijken voor de klant. Je bent een representatieve vertegenwoordiger die een unieke bijdrage levert aan het tuinontwerpdeal platform, waardoor de klanten zich begrepen en aangesloten voelen. Je bent het gezicht van tuinontwerpdeal, hebt passie voor de tuin (ontwerp) branche en vooral de drive om voor iedere klant en droom te laten uitkomen.  Als Tuinontwerpdeal ondernemer streef je iedere dag naar maximale omzet en stuur je op rendement. Je bent een lokale held die continu op zoek gaat naar landelijke en lokale kansen in de tuinmarkt.

tuinontwerp-_07

tuinontwerp-_11

Hebben wij een Deal?

Na een persoonlijk gesprek word je goed voorbereid op het partnerschap. Met een open houding zijn medewerkers van tuinontwerdeal dagelijks beschikbaar om je als partnerondernemer te ondersteunen. Vanuit Tuinontwerpdeal ontvang je opdrachten bij jou in de buurt!  Daarnaast worden er trainingen aangeboden, die inspelen op behoeftes en veranderingen van de markt.

Informatie aanvragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van partner worden van tuinontwerpdeal? Vul het formulier in of stel je vraag via info@tuinontwerpdeal.nl of neem telefonisch contact op via 088-1600260.